Social Media

Met Social Media wordt uw zichtbaarheid en betrokkenheid bij uw klanten vergroot. Facebook heeft meer dan 1 miljard leden, waarvan zo’n 9,5 miljoen leden in Nederland. Twitter heeft in Nederland zo’n 2 miljoen actieve leden. Het bereiken van deze grote doelgroepen is de uitdaging! Wij helpen u hier graag bij.

Social Media wordt vaak gezien als een bijzaak om even tussen de dagelijkse werkzaamheden door te doen. Het is echter belangrijk om te realiseren dat social-media marketing zeker geen bijzaak is. Dit dient juist goed georganiseerd te worden aangepakt.

Een strakke social-media strategie kan bijdragen aan meer online bezoekers, het creëert een verbinding met uw doelgroep en het levert meer online rendement op.
Belangrijk op social-media is het plaatsen van interessante berichten en het snel reageren op vragen van klanten die vragen stellen via verschillende online kanalen (Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn).

Promobuffels heeft veel ervaring met het inrichten en onderhouden van social-media kanalen.
Zo kunt u bij ons terecht voor Social Media advies maar kan Promobuffels ook complete marketing campagnes uit handen nemen.

Meer weten over social media?

Wilt u weten wat Promobuffels voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van social-media?
Mail ons via info@promobuffels.nl of klik op de onderstaande contact knop.

Contact opnemen